DENONCO

Korrupsionin e  Punonjësit të Policisë: 08009090

Linjë këshillimi për gra të dhunuara: 116117

Policia e Shtetit: 112

E-mail: Ministria.Brendshme@mb.gov.al

Dhuna në familje


Veshtrim i pergjithshem mbi dhunen ne familje.

Llojet e dhunes

Subjektet qe mbrohen nga ky ligj

Detyrimet e Policise

Arkiva e sistemit


Udhezime per aplikime online, shpallje per konkurim,vende te lira dhe praktikat kombetare te punes.

Azili


Informacione kryesore mbi migrimin, riatdhetesimin dhe praktikat ligjore per fushat perkatese.

Projekte me partnerët


Prezantimi i Studimeve te IOM dhe Universitetit te Bedfordshire

Garda e Republikes


Per tu perditesuar...

Diaspora


Samiti i dytë i Diasporës.

Ministri i Shtetit për Diasporën

Programi i Samitit

Regjistrohu në Samit

Komisariati Dixhital


Komisariati Dixhital-Policia në dorë të qytetarit


Shkarko Aplikacionin ne versionin Android dhe i-Phone.


Font Resize

© Ministria e Brendshme 2020 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.