Tahiri konsultim per masat shtese te sigurise publike

Konsultim me Shoqatat e Transportit Publik dhe administratoret e lokaleve te nates per masat shtese te sigurise qe duhet te merren ne autobuze/ taksi/ lokalet e nates.

Ministri i Puneve te Brendshme zhvilloi nje konsultim publik ne zyren e tij me Shoqatat e Transportit Publik dhe administratoret e lokaleve te nates per masat shtese te sigurise qe duhet te merren ne autobuze, taksi dhe lokalet e nates.

“Siguria nuk ndertohet ekskluzivisht nga Policia por nga te gjithe bashke”, tha ministri Tahiri pas takimit.