Si fitohet shtetësia shqiptare? – Dokumentat – Kontaktet

Për më shumë kontaktoni përmes adresës së emailit dhe telefonit:

Drejtoria e Azilit dhe Shtetësisë 

Numër kontakti:   042229219

Adresë email-i:    shtetesia@mb.gov.al

  1. Shtetesia shqiptare