Shërbime për Publikun

 

   ORARI I PRITJES ME QYTETARËT NË MINISTRINË E BRENDSHME
                                              GJENDJA CIVILE
E hënë – E premte 10:00-11:00 Drejtori
E hënë – E premte 11:00-12:00 Specialist
       DREJTORIA E MIRADMINISTRIMIT TË BURIMEVE NJERËZORE
E hënë – E premte 12:00-13:00 Specialist
                                            ARKIVA E SISTEMIT
E hënë – E premte 09:30-10:30 Specialist
                 DREJTORIA E AZILIT, TË HUAJVE DHE SHTETËSISË
E hënë – E premte 10:00-11:00 Specialist
              DREJTORIA E BUXHETIT DHE MENAXHIMIT FINANCIAR
E hënë – E premte 13:00-14:00 Specialist
DREJTORIA E KOMUNIKIMIT DHE MARRËDHËNIEVE ME PUBLIKUN
E hënë – E premte 14:00-15:00 Specialist
Deklarimi i adresës së shtetasve shqiptarë që jetojnë jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë
Shërbimet online të Drejtorisë së Përgjithshme të Gjendjes Civile (DPGJC)
Kërkimi i qendrës së votimit (QV)
 Shërbimet e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Shtetit (DPPSH)
Ligji “Për Shtetësinë Shqiptare” – Kontakte
Si aplikohet për heqjen dorë apo rifitimin e shtetësisë, kur banon jashtë Shqipërisë?
Formati i regjistrit për regjistrimin e dekretit për fitimin, rifitimin dhe lënien e shtetësisë shqiptare
Përcaktimi i dokumentacionit të nevojshëm për fitimin, heqjen dorë dhe rifitimin e shtetësisë shqiptare, formën dhe mënyrën e plotësimit të kërkesës, të procedurës për kryerjen e verifikimeve pranë institucioneve përgjegjëse, si dhe të procedurës dhe të dokumentacionit për shtyrjen e afatit për kryerjen e betimit
Disa këshilla për blerje online të sigurta
 Projekte me partnerët e huaj – Formati i aplikimit
Dokumentet për certifikatën e ushtrimit të profesionit privat zjarrfikës
Rimbursim i kuponëve për dokumenta biometrike
Çmimi i ri i dokumentave biometrikë nga 1 Janari 2015
Si mund të bëhesh pjesë e Gardës së Republikës? Kriteret
Çfarë duhet të dini për lëvizjen në zonën Shengen
Denonco parregullsitë lidhur me fondet e Bashkimit Europian
Persona në kërkim – Telefononi falas në 112
Disa këshilla për drejtuesit e mjeteve
 Kontakto me Policinë e Shtetit
Parandalim krimi
Shërbimi SMS – VAS
“Fundjava Pranverore” në Shtëpinë e Pushimit të MB, Durrës
Asgjesohen dokumentet biometrike të patërhequra prej 1 viti
Masa e gjobës për shkeljet më frekuente

 

Hapet procedura e konkurimit për vend të lirë pune për nëpunësit e  Gjendjes Civile, Bashkia Lezhë – 01.10.2018
Shpallen rezulatet për testimin për Z.GJ.C. në Buçimas dhe Udenisht, Pogradec – 25 Maj ’17
Njoftim për zhvillimin e procedurës së konkurimit për vende të lira në Zyrat e Gjendjes Civile Buçimas dhe Udenisht – 2 Maj
Njoftim për zhvillimin e procedurës së konkurimit për vend të lirë pune për nëpunësit e Gjendjes Civile
Gjendja Civile Qarku Korçë – Njoftim për vend të lirë pune
Shpallje kërkese për shpronësim, Bashkia Korçë – 16 Qershor 2016
Shpallje kerkese per shprenesim – Bashkia Fier, 22 Nëntor ’15
Elbasan, shpallje për shpronësim në Bashkinë e Elbasanit – 27 tetor
Shpronësime për shkak të rikonstruksionit të rrugëve të bllokut nr.59, 61 dhe 61/1 Tiranë
Shpronësim për ndërtimin e Bulevardit “Petro Nini Luarasi” – Bashkia e Tiranës – 1 Qershor 2015
Shpronësim për rikualifikimin urban të bllokut nr. 46 – Bashkia e Tiranës – 1 Qershor 2015
Shpronësim për ndërtimin e rrugës “Bajram Allaraj” – Bashkia e Tiranës – 1 Qershor 2015
Shpronësim për rikonstruksionin e rrugëve të bllokut nr.51, “Don Bosko” – Bashkia e Tiranës – 25 maj 2015
Shpronesim për ndërtimin e rrugës së “Filanto” – Bashkia e Tiranës – 25 maj 2015
Shpronësim për ndërtimin e rrugës së “Kosovarëve” – Bashkia e Tiranës – 25 maj 2015
Shpronesim për shkak të rikonstruksionit të rrugës “Pasho Hysa” – Bashkia e Tiranës – 25 maj 2015
Shpronësim për ndërtimin e varrezave publike të qytetit, Bashkia e Elbasanit – 21 maj 2015
Shpronësim, për shkak të ndërtimit të rrugës “Robert Shvarc”, Bashkia e Tiranës – 21 maj 2015
Njoftim për shpronësim publik, Bashkia Elbasan – 17 mars 2015
Njoftim për shpronësim publik, Bashkia Vorë – 17 mars 2015