Publikohet urdhri për delegimin e kompetencave - Ministria e Brendshme
Postuar më: 28/03/2022

Publikohet urdhri për delegimin e kompetencave

Publikohet urdhri për delegimin e kompetencave

Ministri i Brendshëm Bledi Çuçi i delegon kompetencat, me (urdhrin nr. 43, datë 25.03.2022 – Shkarko) , drejtorit të Agjencisë së Hartimit të Programeve të Veçanta të Shtetëisë, z. Bledar Skënderi, nga data 28.03.2022 deri në datë 30.03.2022 për nënshkrimin dhe paraqitjen e kërkesës, së bashku me dokumentacionin shoqërues për fitimin e shtetësisë shqiptare pranë Presidentit të Republikës.