Publikohet urdhri për delegimin e kompetencave - Ministria e Brendshme
Postuar më: 04/04/2022

Publikohet urdhri për delegimin e kompetencave

Publikohet urdhri për delegimin e kompetencave

Ministri i Brendshëm Bledi Çuçi i delegon kompetencat, me (urdhrin nr. 46, datë 02.04.2022 – Shkarko), drejtorit të Agjencisë së Hartimit të Programeve të Veçanta të Shtetëisë, z. Bledar Skënderi, nga data 04.04.2022 deri në datë 05.04.2022 për nënshkrimin dhe paraqitjen e kërkesës, së bashku me dokumentacionin shoqërues për fitimin e shtetësisë shqiptare pranë Presidentit të Republikës.