Propozim për ndryshime në Kodin Penal dhe Ligjin Antimafia

Ministri Tahiri: Në përgjigje të problematikave që janë hasur në zbatim të legjislacionit penal në lidhje me veprat penale në fushën e drogës, propozoj disa ndryshime në Kodin Penal dhe Ligjin Antimafia për veprat penale në fushën e drogave.

  1. Propozim per ndryshime ne Kodin Penal dhe Ligjin Antimafia – Tahiri