Parandalimi

   1. Tetori 2020, Muaji Antitrafikim/Forume diskutimi e takime ndërgjegjësuese në gjithë vendin: “Bashkë mundemi! Bashkë luftojmë trafikimin!”
   2. Tetori 2020, Muaji Antitrafik – Aktivitete sensibilizuese e ndërgjegjësuese për parandalimin e trafikimit të qenieve njerëzore #Bashkëmundemi
   3. Takimi Koordinues i donatorëve Antitrafikim – 24/09/2019
   4. Trajnim kombëtar për punonjës të policisë së kufirit dhe të drejtorive vendore të policisë për të identifikuar kontrabandimin e migrantëve dhe të trafikimit të personave në flukset migratore të përziera”, 7-8 Maj
   5. Trajnim për stafin e Qendrës Kombëtare Pritëse për Azilkërkuesit dhe të Qendrave të Përkohshme në qasjet pro-aktive për identifikimin e kontrabandimit dhe trafikimit të personave ne flukset migratore të përziera Trajnim për stafin e Qendrës Kombëtare Pritëse për Azilkërkuesit
   6. Korçë/ “Identifikimi dhe referimi i kategorive të cenueshme në flukset migratore”
   7. Konferenca Kombëtare Kundër Trafikimit të Personave – Dhjetor 2018
   8. “Identifikimi dhe referimi i kategorive të cenueshme në flukset migratore”
  1. Vlorë/UN Gift Box, e hapur nga 30 korriku deri në 1 Gusht
  2. UNË JAM SI TI! – Fushata kundër fenomenit të trafikimit të personave
  3. Takime ndërgjegjësuese në qarkun e Fierit lidhur me fëmijët e pashoqëruar
  4. Takime ndërgjegjësuese në qarkun e Elbasanit lidhur me fëmijët e pashoqëruar
  5. Takimi i anëtarëve të Mekanizmit Kombëtar të Referimit
  6. Tiranë – Vijon ndërgjegjësimi mbi parandalimin e migracionit të parregullt
  7. Berat – Vijon ndërgjegjësimi për migracionin e parregullt
  8. Shkodër – Takime konsultuese për hartimin e Planit Kombëtar të Veprimit për Luftën kundër Trafikimit të Personave 2018-2020
  9. Takim konsultues në Vlorë për Planin Kombëtar të Veprimit për Luftën kundër Trafikimit të Personave 2018-2020
  10. Fier: Takime ndërgjegjësuese për projektin “Mbi parandalimin e migracionit të parregullt”
  11. Migrimi i parregullt: Takime info-ndërgjegjësuese në Lezhë
  12. Vlora në kalendarin për ndërgjegjësimin e strukturave shtetërore dhe shoqërisë civile mbi migracionin e parregullt drejt BE
  13. Gjirokastër – Takim informues mbi parandalimin e migracionit të parregullt
  14. Parandalimi i migracionit të parregullt, takimet ndërgjegjësuese tashmë në Korçë
  15. Shkodër – Vijon turi i takimeve ndërgjegjësuese mbi parandalimin e migracionit të parregullt
  16. Kukës – Takimi ndërgjegjësues i radhës për projektin mbi parandalimin e migracionit të parregullt
  17. Takim konsultativ për hartimin e Planit Kombëtar të Veprimit për Luftën kundër Trafikimit të Personave 2018-2020
  18. Trajnimet “Lufta kundër trafikimit të qenieve njerëzore dhe krimit të organizuar – Faza 2 (THB/IFS/2”
  19. Elbasan – Vijon fushata informuese “Zgjidhni mundësitë, jo migracionin e parregullt!”
  20. “Zgjidhni mundësitë, jo migracionin e parregullt!” – Tur takimesh në Dibër
  21. Takime në 12 qarqe, në zbatim të programit “Zgjidhni mundësitë, jo migracionin e parregullt!”
  22. Trajnimet mbi respektimin e të drejtave të viktimave të trafikimit nga institucionet lokale të zbatimit të ligjit
  23. Kalendari i muajit kundër trafikimit të personave – Tetor 2017
  24. Selitë dhe Yzberisht : Takim informues me komunitetin rom dhe egjiptian
  25. Shqipëri-Kosovë, takim bashkëpunimi në luftën kundër trafikimit të personave
  26. Dita ndërkombëtare kundër punës së fëmijëve – Aktivitet në Elbasan
  27. Flash mob dhe UN Gift box – Aktivitet ndërgjegjësues për 1 Qershorin
  28. Takime ndërgjegjësuese në Koplik, Shkodër
  29. Takime informuese në shkollat në Patos dhe Fier
  30. Takime ndërgjegjësuese në Tiranë
  31. Takime ndërgjegjësuese në Durrës dhe Kamzë
  32. Takimet ndërgjegjësuese – Shkodër
  33. Vlorë, vijojnë takimet ndërgjegjësuese me nxënës, mësues dhe punonjës socialë
  34. Takimet ndërgjegjësuese me studentë dhe pedagogë – Ndalesa e radhës, Vlora
  35. Drejtoria Antitrafik – Vijojnë takimet ndërgjegjësuese me nxënës, mësues e punonjës socialë në kryeqytet
  36. Drejtoria Antitrafik – Vijojnë takimet ndërgjegjësuese me gjimnazistë dhe nxënës në Tiranë
  37. Drejtoria Antitrafik – Vijojnë takimet ndërgjegjësuese me studentë në Shkodër
  38. Kalendari i takimeve në shkolla
  39. Drejtoria Antitrafik nis takimet ndërgjegjësuese nga Tirana dhe Farkë e Vogël
  40. Koodinatori Kombëtar takim me Komitetet Rajonale të Luftës kundër Trafikimit të Personave
  41. Zv/Ministrja e Punëve të Brendshme, vizitë pune në Mbretërinë e Bashkuar
  1. Mbahet takimi i radhës i anëtarëve të Mekanizmit Kombëtar të Referimit
 1. Konferencë përmbyllëse e projektit “Fuqizimi i kapaciteteve të strukturave shtetërore në mbrojtjen e viktimave të trafikimit të personave në Shqipëri”
 2. KALENDARI I MUAJIT TETOR
 3. Nis fushata kombëtare “Muaji i Luftës kundër Trafikimit të Personave”
 4. Mblidhet Task-Forca, hartohet përcaktohet plan-veprimi për të ardhmen
 5. Shqipëri – Kosovë – Mal i Zi, protokoll bashkëpunimi për antitrafikimin
 6. Përmirësimi i mekanizmit kombëtar të referimit në fushën e trafikimit te personave
 7. Trajnim për identifikimin e viktimave të trafikimit
 8. Tiranë – Takim i koordinatorëve Kombëtarë Rajonalë kundër trafikimit të personave
 9. Vjenë – Koordinatori Antitrafik në konferencën e OSBE
 10. Takim informues e ndërgjegjësues me nxënës e psikologë të 6 shkollave
 11. Mekanizmi Kombëtar i Referimit, implementim efektiv në nivel lokal
 12. Gjebrea firmos memorandum mirëkuptimi me WVA, me fokus fëmijët
 13. Takim me organizatat e shoqërise civile që punojnë me çështjet e trafikimit të personave
 14. Kalendari i aktiviteteve gjatë muajit të ndërgjegjësimit antitrafik Tetor 2015
 15. Kalendari i aktiviteteve ndërgjegjësuese, fushata Korrik – Gusht – Dhjetor 2015
 16. Spot – Fushatë ndërgjegjësimi kundër trafikimit
 17. KARTA SHËNDETËSORE FALAS PËR VIKTIMAT E TRAFIKIMIT
 18. Vjenë, takim për parandalimin e migracionit të paligjshëm
 19. Së bashku kundër trafikimit të personave, 14 Maj 2015 – Video
 20. Takim përmbyllës i vizitës tematike të delegacionit të Komitetit të Ekspertëve mbi Çështjet e Romëve dhe Njerëzve që Shtegtojnë (CAHROM) pranë Këshillit të Evropës
 21. Fuqizimi i kapaciteteve të institucioneve shtetërore në mbrojtje të viktimave të trafikimit të personave në Shqipëri
 22. Fuqizimi i kapaciteteve të institucioneve në mbrojtje të viktimave të trafikimit të personave
 23. Edukimi i komunitetit për çështje të trafikimit të personave
 24. Policimi në komunitet një qasje pozitive në luftën kundër trafikimit të qenieve njerëzore
 25. Takime informuese me Komitetet Rajonale Antitrafik mbi Linjën Kombëtare 116 006 dhe Aplikacionin “Raporto!Shpëto!
 26. Fuqizimi i strukturave shtetërore në mbrojtjen e viktimave të trafikimit
 27. NË KUADËR TË JAVËS KOMBËTARE ANTITRAFIKIM (20 tetor)
 28. Raporti i SHBA per eleminimin e punes per femijet dhe identifikimin e viktimave te trafikimit
 29. Zv/ministrja Gjerbrea pret Drejtorin e Qendrës Rajonale të MARRI-t në Shkup, Maqedoni
 30. Dhuna në familje – Takim mes Gjebreas dhe OJF/Prezantohet studimi
 31. Lufta kundër trafikimit të brendshëm të fëmijëve: Sfidat dhe zgjidhjet
 32. Raporti i DASH-it për trafikimin 2013 – Shqipëria del nga lista e vëzhgimit
 33. Konferenca e Linjës Kombëtare 116 006 dhe Aplikacionit “Raporto! Shpëto!”
 34. Gjebrea në konferencën “Prezantimi i gjetjeve paraprake të studimit” – Maqedoni
 35. Ndjekje penale proaktive për veprat e trafikimit të personave
 36. Aplikacione telefonike për të identifikuar viktima të mundshme të trafikut
 37. Zv/ministria Gjebrea pret kryetarin e Fondacionit për Trafikimin e Personave në Mbretërinë e Bashkuar
 38. Antitrafikimi / Gjebrea: Mungesa e koordinimit në nivel vendor, kushtëzon suksesin
 39. Gjebrea: Bashkëpunimi Prokurori-Polici, kyç për luftën anti-trafik
 40. Operatorët turistike shprehin angazhimin në luftën antitrafik
 41. Adresimi i Anti-Trafikimit me anë të Teknologjisë Celulare
 42. Grup Këshillimor i Shoqërisë Civile për Luftën Anti-trafik të Qënieve Njerëzore
 43. Aktivitete të Njësisë Antitrafik
 44. Vizioni i ri për funksionimin e Komitetit Shtetëror Antitrafik