“Fundjava Pranverore” në Shtëpinë e Pushimit të MB, Durrës

 

Video Shtëpia e Pushimit e Ministrisë së Brendshme në Durrës, do të jetë e hapur për të gjithë qytetarët që dëshirojnë të kalojnë një fundjavë të këndshme me familjarët e tyre. Fundjava Pranverore vjen me një super ofertë ku përfshihet akomodimi, ushqimi, aktivitete për fëmijë dhe të rritur si dhe parkim për automjetet.

Për informacione të mëtejshme kontaktoni në nr.: +355 69 57 56 775

  1. f5c1e487-b61d-42a2-9f31-f108fb9854a1.jpeg