Tiranë - Ministri Çuçi pret Ministren e Brendshme të Italisë: 25 vite më parë krijonim pasiguri për fqinjët, sot punojmë së bashku për të parandaluar dhe goditur krimin. Dy vendet tona kanë një marrëdhënie speciale - Ministria e Brendshme
Postuar më: 07/06/2022

Tiranë – Ministri Çuçi pret Ministren e Brendshme të Italisë: 25 vite më parë krijonim pasiguri për fqinjët, sot punojmë së bashku për të parandaluar dhe goditur krimin. Dy vendet tona kanë një marrëdhënie speciale

Sorry, this entry is only available in Shqip.