"Tentativat e rrezikshme për të minuar finalizimin e reformës në drejtësi dhe procesin e hapjes së negociatave me BE, nuk do të kenë asnjë mundësi realizmi" - Ministria e Brendshme
Postuar më: 12/05/2019

“Tentativat e rrezikshme për të minuar finalizimin e reformës në drejtësi dhe procesin e hapjes së negociatave me BE, nuk do të kenë asnjë mundësi realizmi”

Sorry, this entry is only available in Shqip.