Flota e re me 196 mjete të Policisë së Shtetit - Ministria e Brendshme
Postuar më: 11/05/2020

Flota e re me 196 mjete të Policisë së Shtetit

Vlera e projektit “Furnizimi me automjete për operacione standarde dhe të specializuara të Policisë së Shtetit” në kuadër të Programit Kombëtar “IPA-2015” është 8.1 milion Euro, nga të cilat 4.8 milion financohen nga BE dhe 3.3 milion Euro nga Qeveria Shqiptare.

Plotësohen nevojat me mjete për strukturat operacionale, me qëllim ruajtjen e rendit e sigurisë publike, si dhe arritjen e rezultateve sa më te larta kundër veprimtarive kriminale dhe ilegale te kultivimit e trafikimit të bimëve narkotike.