45 vende të lira për punonjës oficer të nivelit të mesëm dhe nënoficer - Garda e Republikës - Ministria e Brendshme
Postuar më: 05/03/2020

45 vende të lira për punonjës oficer të nivelit të mesëm dhe nënoficer – Garda e Republikës

5 Mars 2020 

Garda e Republikës shpall 20 vende të lira për punonjës oficer të nivelit të mesëm (grada nëntoger deri kapiten) – KLIKO

Garda e Republikës shpall 25 vende të lira për punonjës nënoficer – KLIKO

 

1 prill 2020 – NJOFTIM

Bazuar në masat e marra nga Këshilli i Ministrave dhe në respekt të kujdesit për të parandaluar përhapjen e COVID-19, ju njoftojmë se proceset e konkurrimit dhe dorëzimit të dokumentacionit do të shtyhen për një datë të dytë që do të komunikohet  në faqen zyrtare të Gardës së Republikës, www.garda.gov.al