Thirrja e katërt e Programit Kombëtar të Praktikave të Punës - Ministria e Brendshme
Postuar më: 30/01/2019

Thirrja e katërt e Programit Kombëtar të Praktikave të Punës

Thirrja e katërt e Programit Kombëtar të Praktikave të Punës

Ministria e Brendshme njofton se në datë 8 shkurt 2019 shpallet thirrja e katërt e Programit Kombëtar të Praktikave të Punës.

Aplikantët duhet të kenë mbushur moshën 21 vjeç, deri në datë 6 mars 2019 dhe të jenë deri në 26 vjeç në këtë datë.

Gjithashtu aplikantët duhet të jenë minimalisht të diplomuar në programet e studimit të ciklit të parë “Bachelor” deri në datë 6 mars.

Të interesuarit mund të aplikojnë në platformën online praktika.arsimi.gov.al