Ministri Lleshaj takon punonjësen e Policisë, Ina Nuka - Ministria e Brendshme
Postuar më: 22/12/2018

Ministri Lleshaj takon punonjësen e Policisë, Ina Nuka

Ministri Lleshaj priti sot në zyrë punonjësen e Policisë, Ina Nuka, që u plagos në një protestë dhe iu nënshtrua një ndërhyrje kirurgjikale të vështirë. Pas takimit ai shkruajti në rrjetet sociale:

“Sot prita në zyrë Inën, të rikthyer plot forcë, energji dhe vullnet për të vazhduar shërbimin ndaj sigurisë tonë. Një model domethënës angazhimi për rininë e vendit tonë”.