Kandidatët për Komisionin e Jashtëm të Vlerësimit dhe Sekretariatin - Ministria e Brendshme
Postuar më: 18/06/2018

Kandidatët për Komisionin e Jashtëm të Vlerësimit dhe Sekretariatin

Në zbatim të nenit 11 e 12 të Ligjit nr.12/2018 “Për vlerësimin kalimtar dhe periodik të punonjësve të Policisë së Shtetit, Gardës së Republikës dhe Shërbimit për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat në Ministrinë e Brendshme”Bordi i Përzgjedhjes njofton se kandidatët e kualifikuar për të vazhduar në fazën e dytë të konkurimit për pozicionet e lira të anëtarëve të Këshillit të Jashtëm të Vlerësimit, si dhe për pozicionet e anëtarëve të Sekretariatit Teknik, janë:

LISTA E KANDIDATËVE PËR VENDET E LIRA NË KOMISIONIN E JASHTËM TË VLËRËSIMIT

 1. Alban Uani Mësonjësi
 2. Alida Hiqmet Goxharaj
 3. Ana Bujar Kapaj
 4. Arta Nazmi Lleshi
 5. Artur Sadedin Baku
 6. Bledar Dhoske Ilia
 7. Bledar Qemal Çela
 8. Blerina Gani Quku
 9. Edmond Tahsin Domi
 10. Eglantina Hasan Daulle
 11. Eliot Shuaip Jaupllari
 12. Elton Selfo Muça
 13. Enida Anesti Bukuroshi
 14. Ezmeralda Agim Gjoza
 15. Gezim Muzak Kallajxhi
 16. Gjok Lekë Buna
 17. Juljana Mihal Margariti
 18. Klejda Skender Hasi
 19. Kristaq Nikolla Jano
 20. Laert Hajredin Elmazaj
 21. Liliana Bardhok Toçi
 22. Luftar Demir Murrizi
 23. Marjana Xhemil Çela
 24. Marjeta Nikoll Gjelaj
 25. Miranda Rushit Prifti
 26. Mirela Mehmet Murati
 27. Nertila Servet Sadedini (Murati)
 28. Oljan Riza Kanushi
 29. Pavli Kolë Ymeri
 30. Petrit Mhillë Imeraj
 31. Rovena Hamid Baxhia
 32. Rozeta Nikolin Ivanova
 33. Sonila Musa Kadareja
 34. Suela Esat Pashaj
 35. Suzana Tahir Pasha (Hoti)
 36. Vasil Foto Vasili
 37. Viktor Daut Bërdo
 38. Vojo Sulejman Spahiu

 

LISTA E KANDIDATËVE PËR ANËTARË TË SEKRETARIATIT TEKNIK

 1. Albana Melsi Alimemaj
 2. Alida Hiqmet Goxharaj
 3. Amarildo Ismail Kurti
 4. Arben Skënder Ali
 5. Arta Nazmi Lleshi
 6. Bledar Qemal Çela
 7. Blendi Agim Bimbli
 8. Edmir Shefqet Bullari
 9. Elona Besnik Binaj
 10. Enada Fahri Vruzhi
 11. Enida Anesti Bukuroshi
 12. Enkeleida Melsi Alimemaj
 13. Eralda Ylli Bajollari
 14. Erisa Rushit Çili
 15. Erjena Thanas Bashari
 16. Erlisa Spiro Shkodrani
 17. Esmir Sulejman Rringaj
 18. Ezmeralda Agim Gjoza
 19. Fani Kristo Lavari
 20. Fatmir Mhill Balaj
 21. Floris Besnik Muho
 22. Gent Naum Pejo
 23. Gëzim Rait Selmani
 24. Gjergj Pali Prabibaj
 25. Gjok Lekë Buna
 26. Ilva Janaq Mitro
 27. Iva Artan Guçe
 28. Juljana Mihal Margariti
 29. Klevi Shkëlqim Hajdini
 30. Kozeta Ernest Jana
 31. Laert Hajredin Elmazaj
 32. Liliana Bardhok Toçi
 33. Lorenca Harito Brahimaj
 34. Malbora Pellumb Dinaj
 35. Marjana Xhemil Çela
 36. Marjeta Pal Përlala
 37. Miranda Rushit Prifti
 38. Petrit Mhillë Imeraj
 39. Rovena Hamid Baxhia
 40. Sazan Adem Lisha
 41. Suela Esat Pashaj
 42. Vasil Foto Vasili

 

Kandidatët do të njoftohen nëpërmjet adresës së tyre të email në lidhje me datën dhe orën e zhvillimit të intervistës së strukturuar me gojë.