EC: Situata dhe masat për zjarret (2 - 27 gusht) - Ministria e Brendshme
Postuar më: 27/08/2017

EC: Situata dhe masat për zjarret (2 – 27 gusht)

EC SITUATA DHE MASAT PËR ZJARRET(2-27 Gusht)

Kjo është një përmbledhje ditore e njoftimeve të Emergjencave Civile për rastet dhe masat e marra për zjarret në pyje dhe kullota, apo pranë qendrave të banuara, nga strukturat shtetërore, gjatë periudhës 2 Gusht deri në 27 Gusht 2017.