Operacion i gjerë policor kundër kultivimit të lëndëve narkotike - FOTO - Ministria e Brendshme
Postuar më: 30/05/2014

Operacion i gjerë policor kundër kultivimit të lëndëve narkotike – FOTO

350 trupa (RENEA, FNSH) 5 autoblinda dhe dhjetëra mjete vijojnë kontrollin e territorit për identifikimin dhe asgjesimin e parcelave të mbjella në zonën e Kurveleshit, në Tepelenë.