EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 20 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 11 vatra zjarri në Shkodër, Vlorë, Durrës, Elbasan, Berat, Tiranë, dhe Dibër.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 19 Korrik 2017
Drejtoria e Përgjithshme e Emergjencave Civile vijon të mbajë nën monitorim të gjithë situatën e vatrave të zjarreve në vend. Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë evidentuar 12 vatra zjarri në Shkodër, Tiranë, Durrës, Elbasan dhe Fier.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 18 Korrik 2017
Drejtoria e Përgjithshme e Emergjencave Civile vijon të mbajë nën monitorim të gjithë situatën e vatrave të zjarreve në vend.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 17 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 15 vatra zjarri në Berat, Shkodër, Tiranë, Vlorë, Durrës, Lezhë dhe Dibër.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 16 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 13 vatra zjarri në Berat, Shkodër, Tiranë, Fier, Durrës, Lezhë dhe Dibër.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 15 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 9 vatra zjarri në Vlorë, Fier, Durrës, Berat, Tiranë, Lezhë dhe Dibër.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 14 Korrik 2017
Drejtoria e Përgjithshme e Emergjencave Civile vijon të mbajë nën vëzhgim nga afër përmes specialistëve të saj në qarqe situatën e zjarreve. Gjatë 24 orëve të fundit janë evidentuar 10 vatra zjarri në qarkun e Beratit, Vlorës, Gjirokastrës, Dibrës, Shkodrës, Lezhës, Elbasanit dhe Korçës.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve VIDEO

Postuar më: 13 Korrik 2017
Temperaturat e larta vijojnë të jenë të pranishme në të gjithë territorin e vendit duke shtuar kështu rrezikun e zjarreve. Vetëm gjatë 24 orëve të fundit 13 vatra zjarri janë shfaqur në të gjithë territorin e vendit.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 12 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 9 vatra zjarri në Gjirokastër, Vlorë, Fier dhe Dibër. Në operacione për shuarjen e zjarreve janë angazhuar 40 zjarrfikës me 8 automjete, 40 forca ushtarake, si dhe helikopterë.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 11 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 12 vatra zjarri ne Gjirokastër, Shkodër, Vlorë, Elbasan, Tiranë, Korçë, Fier dhe Dibër ku një vatër zjarri është ende aktive dhe po punohet për shuarjen e saj.
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 10 vatra zjarri në disa qarqe të vendit. Në operacione për shuarjen e(...) 03-09-2017