EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 30 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit deri ne oren 09:00 te mengjesit te sotem, në të gjithë vendin janë shënuar 8 vatra zjarri në pyje e kullota ne qarqet Berat, Elbasan, Durres, Vlore e Gjirokastër.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 29 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit deri ne oren 09:00 te mengjesit te sotem, në të gjithë vendin janë shënuar 8 vatra zjarri në pyje e kullota ne qarqet Shkoder, Elbasan, Diber, Vlore e Gjirokastër.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 28 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit deri ne oren 09:00 te mengjesit te sotem, në të gjithë vendin janë shënuar 3 vatra zjarri në pyje e kullota ne qarqet Tiranë e Gjirokastër.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve VIDEO

Postuar më: 27 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 10 vatra zjarri në disa qarqe të vendit. Në operacione për shuarjen e zjarreve janë angazhuar 70 punonjës zjarrfikës, 16 automjete, 76 forca vullnetare, 20 forca të Ushtrisë, si dhe helikopterë.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 26 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 18 vatra zjarri në disa qarqe të vendit. Në operacione për shuarjen e zjarreve janë angazhuar mbi 130 forca zjarrfikëse, vullnetarë dhe struktura të tjera të Emergjencave Civile.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 25 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 11 vatra zjarri në disa qarqe të vendit Në operacione për shuarjen e zjarreve janë angazhuar mbi 156 zjarrfikës me 18 automjete, 10 forca vullnetare, 78 forca të Ushtrisë, si dhe helikopterë.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 24 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 16 vatra zjarri në Shkodër, Vlorë, Elbasan, Tiranë, dhe Gjirokastër, Lezhë, Kukës dhe Fier.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 23 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 16 vatra zjarri në pothuaj gjithë qarqet e vendit Në operacione për shuarjen e zjarreve janë angazhuar mbi 154 zjarrfikës me 30 automjete, 54 forca vullnetare, 50 forca të Ushtrisë, njësi të FNSH si dhe helikopterë.

EC: Situata për shkak të zjarreve. Ministri Demiraj inspekton masat në Ibë

Postuar më: 22 Korrik 2017
Ministri i Puneve te Brendshme Dritan Demiraj eshte ne terren duke monitoruar masat e strukturave te Emergjecave Civile gjate nderhyrjes per izolimin dhe shuarjen e zjarrit masiv qe ka perfshire Iben dhe rrezikon djegien e disa shtepive, shtyllat e tensionit te larte dhe pyjeve.

EC: Situata dhe masat për shkak të zjarreve

Postuar më: 21 Korrik 2017
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 8 vatra zjarri në Shkodër, Vlorë, Berat, Tiranë, dhe Gjirokastër dhe Fier.
Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 10 vatra zjarri në disa qarqe të vendit. Në operacione për shuarjen e(...) 03-09-2017