Takime dhe aktivitete

18

19

20

21

Asnjë aktivitet për këtë datë
16 nëntor 2017, Tiranë – Fjala e Ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj në seancën e sotme plenare, gjatë diskutimit në Kuvend mbi(...) 17-11-2017