Denonco përfshirjen e administratës në fushatë 0694137777

Ministria e Punëve të Brendshme u bën thirrje qytetarëve të denoncojnë rastet e evidentuara të përfshirjes së punonjësve të administratës në varësi të kësaj Ministrie apo institucioneve në varësi të saj, në aktivitetet partiake gjatë fushatës zgjedhore.

Qytetarët janë të lutur të na shkruajnë SMS ose mund të na dërgojnë foto apo video në numrin

069 41 3 77 77 (në aplikacionet WhatsApp dhe Viber)