Reagim i Policisë së Shtetit për akuzat e opozitës

Postuar më: 06 Nëntor 2017
Përsëri Partia Demokratike sot akuzoi për qëllimet e saj dhe pa asnjë bazë Policinë e Shtetit, lidhur me ndalimin e shtetasit Orest Sota nga policia.

Durrës/Arrestohen 7 të kërkuar ndërkombëtarë si pjesë e grupeve kriminale

Postuar më: 18 Tetor 2017
Policia Vendore e Qarkut Durrësit ka kryer disa aksione 15 ditët e fundit, gjatë të cilave janë arrestuar e ndaluar mes të tjerëve edhe 9 shtetas shqiptarë, me precedentë të rëndë kriminalë, pjesë e grupeve kriminale të trafikut të drogës dhe shfrytëzimit të prostitucionit.

Deklaratë e Policisë për çështjen e ndërtimeve pa leje

Postuar më: 13 Tetor 2017
Deklaratë për media e Drejtorit të Rendit Albert Dervishaj: Përshëndetje, U njohët sot paradite përmes një njoftimi për shtyp me masat e marra në fund të një analize të hollësishme, lidhur me mos veprimet e disa strukturave të Policisë së Shtetit, për një tentativë për ndërtim pa leje në grykën e Këlcyrës.

"Ministri nuk ka asnje lidhje me procedurat e prokurimit"

Postuar më: 02 Korrik 2017
Ministri i Puneve te Brendshme Dritan Demiraj, referuar nje lajmi te rreme te botuar ne gazeten Shqiptarja.com dhe ripublikuar ne media te tjera per firmosje tenderash, deklaron se nuk ka lidhje me asnje procedure prokurimi ne Ministrine e Puneve te Brendshme.

"Thellësisht të angazhuar për të rritur kapacitetet e strukturave antitrafikim"

Postuar më: 28 Qershor 2017
Ministri i Punëve të Brendshme Dritan Demiraj u njoh me gjetjet e Raportit vjetor të Departamentit Amerikan të Shtetit për Trafikimin e Qenieve Njerëzore, në të cilën vë në pah se Shqipëria nuk përmbush kushtet minimale për eliminimin e trafikimit.

"Punonjësit e Policisë së Shtetit, larg procesit zgjedhor"

Postuar më: 16 Qershor 2017
Të nderuar përfaqësues të medias, ju kam thirrur në këtë konferencë për të dhënë një mesazh të qartë për të gjithë punonjësit e Policisë së Shtetit që të mos ketë asnjë moment dyshimi se çdo përfshirje e tyre në aktivitete të partive politike do të ndëshkohet rreptësisht sipas përcaktimeve të ligjit.

"Të angazhuar për ta nxjerrë Shqipërinë nga harta e kultivimit e trafikimit të narkotikëve"

Postuar më: 06 Qershor 2017
Ministri i Punëve të Brendshme Dritan Demiraj u njoh me gjetjet e Raportit Vjetor Europian të Drogave të vitit 2017, publikuar gjatë ditës së sotme nga Qendra Europiane e Monitorimit të Drogave dhe Varësisë nga Droga, me seli në Lisbonë (EMCDDA), ku Shqipëria përmendet në veçanti për rritjen e kultivimit të kanabisit dhe trafikimit të narkotikëve në Europë.

MPB reagon pas protestës së opozitës

Postuar më: 13 Maj 2017
Ditën e sotme, 13 maj 2017, Partia Demokratike dhe aleatët e saj, organizuan një protestë të paralajmëruar në kryeqytet, e cila u zhvillua në normalitet dhe pa asnjë incident, në përputhje me ligjin nr.8773, datë 23.04.2001 “Për tubimet”.

Vlerësim për strukturat e Policisë e Gardës, për menaxhimin dhe sigurinë në festën e Pashkëve

Postuar më: 17 Prill 2017
Festimet me rastin e ditës së Pashkëve, si rrallë herë u shoqëruan nga një angazhim i posaçëm i forcave të Policisë së Shtetit dhe të Gardës së Republikës.

Deklaratë e MPB - Mbi spekullimet mediatike dhe përbaltjen e Policisë

Postuar më: 04 Tetor 2016
Lidhur me lajmin e publikuar në median online “360grade.al” e më pas rimarrë edhe nga portale të tjera, mbi egzistencën e një raporti sekret për kultivimin e drogës në Shqipëri, Ministria e Punëve të Brendshme bën me dije se ky lajm është tërësisht i pavërtetë. Ai që është cilësuar si raport sekret, është vetëm vazhdim i "dokumentave" të fabrikuara e të sajuara qëllimisht‎ për të shpifur e hedhur baltë mbi punën e Policisë.të tyre.
Përsëri Partia Demokratike sot akuzoi për qëllimet e saj dhe pa asnjë bazë Policinë e Shtetit, lidhur me ndalimin e shtetasit Orest Sota nga(...) 06-11-2017