Dokumenta

Tryezë konsultimi me tregtarët e shitjes me pakicë të karburanteve

Tryezë konsultimi me tregtarët e shitjes me pakicë të karburanteve

Postuar më: 24 Tetor 2016
Ministria e Punëve të Brendshme organizoi nje konsultimin publik mbi marrjen e masave shtesë të sigurisë me teme: SIGURIA SUKSES PËR BIZNESIN.

Propozim për ndryshime në Kodin Penal dhe Ligjin Antimafia

Postuar më: 20 Tetor 2016
Ministri Tahiri: Në përgjigje të problematikave që janë hasur në zbatim të legjislacionit penal në lidhje me veprat penale në fushën e drogës, propozoj disa ndryshime në Kodin Penal dhe Ligjin Antimafia për veprat penale në fushën e(...)
Konsultimi publik per projektligjin per "Komunikimet elektronike"

Konsultimi publik per projektligjin per "Komunikimet elektronike"

Postuar më: 06 Maj 2016
Ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë Haki Çako, përfaqësues nga MPB dhe Policia e Shtetit zhvilluan sot një takim me operatorë telefonikë, në kuadër të konsultimit me grupet e interesit mbi(...)
Selanik: Konsultim për ligjin “Për regjistrimin e shtetasve shqiptarë që jetojnë jashtë vendit”

Selanik: Konsultim për ligjin “Për regjistrimin e shtetasve shqiptarë që jetojnë jashtë vendit”

Postuar më: 22 Prill 2016
Në kuadër të vizitës në Selanik, ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri, ministri i Jashtëm Ditmir Bushati dhe deputetë të Komisionit parlamentar të Sigurisë zhvilluan një takim me komunitetin shqiptar që jeton në Greqinë e(...)
Athinë: Konsultim për ligjin “Për regjistrimin e shtetasve shqiptarë që jetojnë jashtë vendit”

Athinë: Konsultim për ligjin “Për regjistrimin e shtetasve shqiptarë që jetojnë jashtë vendit”

Postuar më: 07 Prill 2016
Greqi – Ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri ka zhvilluar në Athinë një takim konsultativ për ligjin Për regjistrimin e shtetasve shqiptarë që jetojnë jashtë vendit.
Konsultimi për projektin e "Popullimit" ne Lezhe

Konsultimi për projektin e "Popullimit" ne Lezhe

Postuar më: 05 Prill 2016
Prononcimi i ministrit të Punëve të Brendshme Saimir Tahiri pas takimit me Prefektin dhe strukturat vendore administrative të qarkut Lezhë, ku u diskutuan hapat konkretë për realizimin e procesit të "Popullimit": Patëm një takim me(...)