Video

"Ti je heroi im" - Video sensibilizuese
13 Dhjetor 2016

Mbi 200 fëmijë të punonjësve të Policisë së Shtetit vuajnë nga sëmundje të rënda...

Bëhu Heroi i tyre sot dhe ndihmo që trajtimi për ta, të jetë sa më i lehtë...

Dërgo sms me tekst "Ti je heroi im" në numrin 50100