Video

"Ndershmeria ka vlere kolosale, e polic si Mondi na bejne krenar"
01 Janar 2017

Ministri Tahiri: 24 vjet pune ne polici dhe jetonte ne kushte te mjerueshme.
Ndershmeria ka vlere kolosale, e punonjes policie si Mond Haxhia na bejne krenar. 
Sakrificat e punes, veshtiresite e jetes, ketij njeriu e shume te tjereve si Mondi ne Polici, as i kane perkulur kurrizin, as i kane humbur besimin. 
Thjeshte na dha mesimin e rradhes. Ndershmeria dhe perkushtimi i tij, nuk flasin me ze te larte, por vlejne shume. 
Faleminderit Edmond Haxhia!
Faleminderit Arbana Osmani me #duatetebejtelumtur