Video

Intervistë e ministrit Xhafaj tek emisioni
18 Shtator 2017

VIDEO - Intervista

Intervistë në studio e ministrit të Brendshëm Ministri Xhafaj në “Tonight Ilva Tare” në Ora News:

Ilva Tare: MIrëmbrëma Ministër Xhafaj, mirë se keni ardhur?

Ministri Xhafaj: Mirëmbrëma dhe mirë se ju gjeta.

Ilva Tare: Ju vura re sot që ju dorëzuat rrjeteve sociale dhe hapët një llogari në Twitter?

Ministri Xhafaj: Po, e vërtetë është. Nuk kam pasur kurrë llogari të kësaj natyre - qoftë  në Twitter, qoftë në Facebook. Por me sa pashë nuk rezistoja dot më. Dhe jam i detyruar që për efekt dhe(...)